mandag den 1. oktober 2007

Så lettede vi omsider fra Kastrup ...

Man forundres hver gang over dette "væsen" ...


Lørdag morgen den 29. sept. Lettede Rita, John, Karen og jeg fra Kastrup med kurs mod London. Rejsen var i gang! - Derfra gik turen mod Hong Kong – en forbistret lang tur, præcis en kvart tur rundt om jorden på ca. 12 timer! Man kan ikke andet en undres, hver gang man ser en Jumbojet lette fra jorden – og forundringen bliver ikke mindre, når man sidder i den. At den også kan holde til at blive kastet lige så meget rundt i turbulensen i 11 km’s højde, som Karen og jeg blev kastet rundt med Molsfærgen, er ganske simpelt et under. Man sidder og skuler lidt til vingerne … kan de nu bære? Nå, men vi fløj lige ind i solopgangen og landede straks efter i Hong Kong – her i morgen kl. ca. 8.

I dag har vi så vandret rundt i Hong Kong, som er en fantastisk travl og fortættet by. Selv om det er søndag, kører alle butikker for fuld kraft, og todækkerbusserne kører næsten i én lang kø køler ved hæk uafbrudt!
Vi er lige kommet hjem fra en havnerundfart med en lille færge, hvorfra vi var vidner til alle tiders laser-lys-show a la Jean Michel Jarre. De mange lyskanter på skyskraberne på havnefronten samt store lyskanoner lavede en symfonisk komposition – med musik til over de mange turbådes anlæg. Det kører hver aften – så kom bare!
I morgen tidlig går vi igen ombord hos Quantas, som vil bringe os til Sydney.

På gensyn Carsten

Til venstre bloggens aktører, Karen, Carsten, Rita og John

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det lyder rigtig spændende og ingen af os lyser grønt... (af misundelse).
Jeg kan se på billdet, at det er lidt varmere end her i det lille land mod nord (idag ca. 14 grader).

Vi glæder os til at læse mere fra de opdagelsesrejsende.

Hils Effie rigtig mange gange!

vh. Randi