søndag den 14. oktober 2007

Farvel til camperen – ny epoke



I dag vågnede vi i 1000 meters højde – efter en rigtig god og kølig nats søvn. Blot for at opdage, at der kun var koldt vand i bruseren. Men en frisk start! I øvrigt har der været ganske gode forhold på campingpladserne – bedst på BIG-4. Alle steder har vi benyttet BBQ’en til bøfferne og grøntsagerne – og her er vi tit kommet i snak med andre opdagelsesrejsende.
Turen til Cairns var ned ad bakke hele vejen – hårnåle en masse. Et sted slog vi et smut til siden for at se et ”Fig Tree”. Dvs et gigantisk træ, der er blevet omklamret, udsuget og dræbt af en snylter i en sådan grad, at det er blevet til en kæmpemæssig skulptur, ca. 30 meter høj.
Resten af turen var ren rutine. Vi har taget afsked med camperen – efter godt 3.500 km sammen, og vi er nu for 2 nætter indlogeret på Cairns Colonial Club Resort. En ny epoke er begyndt - vi bliver opvartet!
I aften har vi spist ude – for første gang – og John og jeg har fået kinesisk massage til vore ømme skuldre, som jo må bære så meget. I morgen, mandag, gælder det regnskoven Kuranda.
Kærlig hilsen Rita & John, Karen & Carsten

Ingen kommentarer: